marți , iulie 16 2024

Trăiește bucuria iernii alături de Interski și Hervis Sports

Hervis Sports

HERVIS SPORTS ȘI INTERSKI

Încă din 2012, de când am început activitatea în Poiana Brașov, ne-am dorit să facem sporturile de iarnă accesibile unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, începem cu cei mici și îi încurajăm să exploreze bucuria iernii pe schiuri sau cu snowboardul.

Așadar, dacă îți dorești ca micuțul tău să învețe să schieze în siguranță, instructorii noștri abia așteaptă să împărtășească cu el pasiunea pentru sporturile de iarnă și tehnicile corecte. În general, copiii progresează destul de rapid. Sunt de ajuns câteva cursuri de ski/snowboard pentru a înțelege tehnicile de bază, iar apoi totul ține de exercițiu. 

Pentru ca experiența copilului tău să fie una cât mai plăcută, pe lângă cunoașterea tehnicilor de bază, acesta trebuie să fie echipat corespunzător. Iar aici intervine partenerul nostru oficial, Hervis Sports.

Hervis Sports oferă o gamă variată de produse de la îmbrăcăminte, încălțăminte până la diverse echipamente sportive pentru ski și snowboarding, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Când vine vorba de sporturile de iarnă, Hervis oferă o varietate de schiuri, clăpari, plăci de snowboard, boots, căști de protecție și îmbrăcăminte adecvată sezonului rece de la branduri de renume precum Atomic, Head, Salomon, Fischer, Spyder și multe altele.

Avem o supriză pentru tine!

Fie că ești client Hervis sau înveți să schiezi alături de Interski, parteneriatul nostru cu Hervis aduce beneficii atât pentru clienții Hervis, cât și pentru clienții Interski. Te încurajăm să experimentezi iarna într-un mod activ alături de noi, beneficiând de

  • 20% discount la articolul favorit din gama actuală Hervis ski/snowboard pentru fiecare client Interski.
  • 30% discount la prima oră de ski/snowboard la școala Interski pentru fiecare client Hervis.

Te așteptăm în Poiana Brașov la Interski și în magazinele Hervis ⛷️

Check Also

Instructor ski Poiana Brașov

Ghidul schiorului – reguli generale

Pentru ca fiecare experiență pe pârtie să fie mereu una plăcută și lipsită de accidentări, atât schiorii, cât și boarderii trebuie să respecte câteva reguli privind practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov. Aceste reguli țin în mare parte de prevenție și siguranță.