marți , iulie 16 2024

Pârtiile de ski/snowboard pentru începători în Poiana Brașov

Instructor ski Poiana Brașov

Instructor ski Poiana Brașov

Dacă îți dorești să înveți să schiezi sau să te dai cu placa anul acesta în Poiana Brașov, în acest articol vei găsi informații utile legate de pârtiile pentru începători din stațiune ⛷️ 🏂

Pârtiile pentru începători din Poiana Brașov

Poiana Brașov dispune de două pârtii pentru începători și anume Pârtia Stadion și Pârtia Bradul. 

Pârtia Stadion este o pârtie ușoară cu o lungime în jur de 600 m și o pantă foarte lină. 

Pârtia Bradul are o lungime mai mică față de Pârtia Stadion, în jur de 430 m, însă este mult mai lată față de cealaltă și totodată dispune de o porțiune mai abruptă pentru a te ajuta să te obișnuiești gradual cu o pantă mai mare.

Ambele pârtii sunt potrivite atât pentru copii, cât și adulți începători. De obicei în zilele de weekend și în special în perioada sărbătorilor de iarnă și a vacanțelor copiiilor, pârtiile sunt destul de aglomerate. Dacă îți dorești să înveți pe cont propriu să schiezi, din punctul nostru de vedere ar fi bine să încerci să ajungi în cursul săptămânii în Poiana Brașov deoarece nu este atât de aglomerat și riscul să accidentezi pe cineva este mai mic. 

Desigur, recomandarea noastră de la bun început ar fi să apelezi la un instructor ski Poiana Brașov pentru câteva ore. Vei deprinde tehnicile corecte și vei diminua riscurile privind siguranța ta și a celor din jur.

Pârtia Drumul Roşu

Dacă reușești să faci singur-singurel virajele, te descurci la viteză ușor crescută și consideri că stăpânești bine cele două pârtii de începători de mai sus, atunci te poți sui în gondolă pentru prima ta coborâre pe Drumul Roșu. Ca și grad de dificultate Drumul Roșu este o pârtie medie – ușoară cu o lungime de 4752 m, pleacă de la altitudinea de 1765 m, coboară până la 1050 m, iar peisajul este superb.

Pentru mai multe detalii legate de pârtii și sfaturi pentru începători, treci pe la Interski, fă cunoștință cu instructorii noștri și lasă-te îndrumat de ei. Experiența ta pe pârtie ca începător va fi mult mai plăcută și constructivă alături de un instructor de ski sau snowboard ⛷️

Check Also

Hervis Sports

Trăiește bucuria iernii alături de Interski și Hervis Sports

Încă din 2012, de când am început activitatea în Poiana Brașov, ne-am dorit să facem sporturile de iarnă accesibile unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, începem cu cei mici și îi încurajăm să exploreze bucuria iernii pe schiuri sau cu snowboardul.