marți , iulie 16 2024

Numeroase surprize pentru copiii care trec pragul Interski

Interski

INTERSKI

Îți dorești ca iarna aceasta copilul tău să învețe să schieze? Ești în căutarea unui instructor de ski care să se poată adapta personalității lui/ei și să creeze un mediu plăcut, jucăuș și relaxant pentru ca el/ea să poată progresa rapid? La Interski, am format o echipă de instructori de ski și snowboard tineri, plini de viață, profesioniști și dornici să împărtășească cu cei mici pasiunea lor pentru sporturile de iarnă.

Iarna nu a fost nicicând mai distractivă

Fie că îți dorești să aibă parte de cursuri individuale, fie că vine însoțit de câțiva prieteni pentru a învăța împreună să schieze, instructorii Interski transformă orele de curs într-o adevărată distracție pe pârtie pentru ca cei mici să deprindă tehnicile corecte într-o atmosferă cât mai plăcută. 

Ne-am ales cu grijă echipa pentru a fi cât mai potrivită în relație cu cei mici. Instructorii noștri au toate atestările necesare predării cursurilor de ski și snowboard în siguranță, astfel vei știi că micuțul tău este mereu pe mâini sigure.

Evoluăm împreună

Cursurile de grup sunt o adevărată distracție pentru copii deoarece sunt mult mai motivați unul de progresul fiecăruia, iese la iveală latura competitivă a fiecărui copil, astfel progresul poate apărea mai ușor. Iar în tot acest timp, copiii au parte de o super distracție pe pârtie împreună, alături de instructor.

Centrul de închirieri Interski

Pentru că ne dorim ca experiența ta și a copilului tău pe pârtie să fie una cât mai plăcută, la centrul nostru de închirieri echipamente ski și snowboard vei găsi mereu echipamente de înaltă calitate, de la branduri de renume, servisate periodic. 

Misiunea noastră este de a face practicarea sporturilor de iarnă accesibilă unui număr cât mai mare de persoane pentru că știm cât de sănătoase și antrenante sunt sesiunile de ski și snowboarding. Așadar, la Interski vei avea mereu parte de echipamente calitative și instructori pasionați de frumusețea acestor sporturi de iarnă, nerăbdători să te ajute și pe tine să devii un adevărat schior sau snowboarder.

Te așteptăm cu drag în Poiana Brașov la Interski!

Check Also

Instructor ski Poiana Brașov

Ghidul schiorului – reguli generale

Pentru ca fiecare experiență pe pârtie să fie mereu una plăcută și lipsită de accidentări, atât schiorii, cât și boarderii trebuie să respecte câteva reguli privind practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov. Aceste reguli țin în mare parte de prevenție și siguranță.