marți , iulie 16 2024

Cum să-ți alegi un instructor / școala de ski?

Instructor ski Poiana Brașov

Ai ajuns în Poiana Brașov și ești nerăbdător să îți rezervi câteva ore de ski sau snowboard, dar nu știi exact bazat pe ce criterii să alegi instructorul cel mai potrivit pentru tine. Aici te ajutăm noi cu o serie de aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când te afli în căutarea unui instructor ski Poiana Brașov.

Instructori de ski/snowboard atestați

Un aspect foarte important este ca instructorul pe care îl cauți să fie atestat ca monitor de ski/snowboard. Un astfel de atestat se obține în urma unor cursuri de formare care presupun dobândirea tehnicilor de predare în siguranță.

O stare de spirit încurajatoare

Când vine vorba de a învăța un lucru nou, mulți dintre noi tindem să ne descurajăm ușor și este foarte important ca în astfel de momente să avem lângă noi pe cineva să ne ajute să ne motivăm și să nu ne dăm bătuți. Atitudinea instructorului de ski/snowboard contează extraordinar de mult când vine vorba de progresul tău. Alege un instructor ski Poiana Brașov care te încurajează și îți transmite o stare de bine 😊

Din gură în gură

Cum se spune de obicei, cea mai bună reclamă este cea care se transmite din gură în gură. Și aici ne referim la opinia clienților legată de instructorul pe care urmează să îl alegi. Ce spun alții despre experiența trăită cu acest instructor de ski? Este un mod foarte bun prin care să-ți dai seama dacă faci sau nu alegerea corectă. Prin sistemul de feedback continuu, instructorii Interski primesc feedback-uri de la elevii lor care ajung apoi publice pe pagina noastră tocmai ca să te ajute să alegi instructorul cel mai potrivit pentru tine.

Fă cunoștință cu echipa noastră și pregătește-te de cursuri ski adulți Poiana Brașov ⛷️ 🏂 Suntem aici pentru tine!

Check Also

Hervis Sports

Trăiește bucuria iernii alături de Interski și Hervis Sports

Încă din 2012, de când am început activitatea în Poiana Brașov, ne-am dorit să facem sporturile de iarnă accesibile unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, începem cu cei mici și îi încurajăm să exploreze bucuria iernii pe schiuri sau cu snowboardul.