marți , iulie 16 2024

Dino Parc Râșnov – la 15 minute cu mașina din Poiana Brașov

Dino Parc Râșnov

Dacă ți-ai plănuit un sejur lung la ski în Poiana Brașov pentru a te bucura de distracția din stațiune, dar și pentru a explora împrejurimile ei, în acest articol îți propunem să vizitezi un loc spectaculos, foarte aproape de Poiana Brașov. Cu siguranță copiii tăi vor fi cei mai încântați de idee pentru că este vorba de lumea dinozaurilor.

Dino Parc Râșnov

Aflat la 15 minute cu mașina din Poiana Brașov, Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Fiind un muzeu în aer liber, în timp ce admiri taliile impunătoare ale celor 100 de dinozauri reproduși în mărime naturală, te bucuri de o plimbare sănătoasă prin natură. 

Cei mici vor avea parte de cea mai tare aventură! Pe lângă cei 100 de dinozauri, parcul dispune de asemenea de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf 9D, un cinematograf 360°, trasee de aventură, tiroliană, labirint cu lasere, expoziții unicat și multe altele.

Doză de curiozitate și distracție

În timp ce copiii se vor distra de minune explorând lumea dinozaurilor și restul zonelor interactive, adulții vor fi plăcut surprinși de informațiile pe care le vor afla de-a lungul turului. 

Așadar, dacă te afli în Poiana Brașov și îți dorești să descoperi noi locuri interesante din jurul stațiunii, Dino Parc Râșnov este o experiență inedită, de neratat. Pentru mai multe recomandări de locuri pe care merită să le vizitezi, nu ezita să ne întrebi sau treci pe la centrul nostru Interski din Poiana Brașov.

Check Also

Instructor ski Poiana Brașov

Ghidul schiorului – reguli generale

Pentru ca fiecare experiență pe pârtie să fie mereu una plăcută și lipsită de accidentări, atât schiorii, cât și boarderii trebuie să respecte câteva reguli privind practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov. Aceste reguli țin în mare parte de prevenție și siguranță.