marți , iulie 16 2024

Top 5 motive pentru a începe practicarea sporturilor de iarnă: ski & snowboarding

Cursuri ski adulți Poiana Brașov

Cursuri ski adulți Poiana Brașov

Au mai rămas câteva luni până la venirea iernii și echipa noastră Interski abia așteaptă prima zăpadă! Dacă nu te bucuri prea tare de iarnă, înseamnă că nu ai încercat încă un sport de iarnă cum ar fi schiatul sau snowboardingul. Crede-ne pe cuvânt, vei privi total diferit anotimpul rece după ce vei învăța primele viraje. Și dacă tot nu găsești încă motivația să te apuci de un sport de iarnă, îți vom da noi 5 motive chiar acum:

Activitate fizică în aer liber indiferent de temperatura de afară

Iarna, unii dintre noi, tindem să devenim mai sedentari. Mult mai greu ne motivăm să ieșim la jogging sau la mici plimbări prin parc din cauza temperaturilor scăzute ceea ce nu este foarte bine pentru sănătatea noastră. Avem nevoie de cât mai mult timp petrecut în aer liber pentru a ne oxigena organismul, iar dacă mai adăugăm și puțină mișcare, deja tindem către un stil de viață sănătos. Sporturile de iarnă, fie că vorbim despre schiat sau snowboarding, oferă acest mix de mișcare sănătoasă și timp petrecut în aer curat de munte, te mențin în formă și îți dau o stare de bine.

Privești iarna cu alți ochi

Dacă prima zăpadă te duce mereu cu gândul la frig, ambuteiaje în trafic, trezit mai devreme de dimineață pentru a-ți deszăpezi mașina, ei bine, după ce vei deprinde tehnicile schiatului sau snowboardingului suntem siguri că vei privi altfel iarna. Micile probleme de mai sus vor fi eclipsate de nerăbdarea de a ajunge cât mai repede pe pârtie pentru a savura pe deplin zilele de iarnă într-un mod distractiv ❄️

Mai mult timp petrecut în natură

După cum spuneam mai sus, este foarte important să petrecem cât mai mult timp în aer liber, iar practicarea sporturilor de iarnă se întâmplă mereu în inima munților. De menționat faptul că nu va trebui să urci pe jos ore întregi pe un traseu pentru a da o tură cu placa sau schiurile până jos. De asta se ocupă instalațiile de ski, ca tu să te bucuri de cât mai multe coborâri pe pârtiile din Poiana Brașov și de peisajul minunat ce te înconjoară.

Activitate plăcută cu prietenii

Cele mai faine aventuri le ai alături de prietenii tăi, iar practicarea sporturilor de iarnă cu gașca ta este într-adevăr o activitate extrem de plăcută. Vă bucurați împreună de progresul fiecăruia, ai mereu pe cineva lângă tine care să te motiveze, explorați împreună natura și să nu uităm cât de frumos este apusul în vârf de munte alături de prietenii tăi după o zi întreagă de ski.

Înveți ceva nou și distractiv

Un lucru important în evoluția fiecăruia dintre noi este să ne încurajăm mereu să învățăm câte un lucru nou care ne îmbunătățește starea fizică și psihică. Sporturile de iarnă aduc un aport semnificativ de sănătate, adrenalină și multă distracție, deci nu mai sta pe gânduri și hai și tu iarna aceasta pe pârtie ⛷️ 🏂

Te-am convins? Sperăm că da și te așteptăm cu drag la cursuri ski adulți Poiana Brașov pentru primele tale ore de ski sau snowboard!

Check Also

Hervis Sports

Trăiește bucuria iernii alături de Interski și Hervis Sports

Încă din 2012, de când am început activitatea în Poiana Brașov, ne-am dorit să facem sporturile de iarnă accesibile unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, începem cu cei mici și îi încurajăm să exploreze bucuria iernii pe schiuri sau cu snowboardul.