marți , iulie 16 2024

Distracție pe pârtiile din Poiana Brașov alături de Interski

Cursuri de ski de grup

CURSURI DE SKI DE GRUP

Care sunt activitățile tale preferate pe timp de iarnă? Ți-ai dorit vreodată să înveți să schiezi? Dacă ești curios de sentimentul de libertate oferit de sporturile de iarnă, instructorii Interski îți stau la dispoziție pentru ca tu să deprinzi tehnica corectă și să cucerești pârtiile din Poiana Brașov.

Nu este niciodată prea târziu să înveți un sport nou

Condiția ta fizică contează mult mai mult decât vârsta când vine vorba de rapiditatea cu care poți învăța să schiezi. Ține de tine să fii îndeajuns de motivat și răbdător cu tine pentru a putea evolua. La școala noastră de ski, instructorii Interski sunt mereu nerăbdători să împărtășească cu tine tehnicile corecte pentru ca tu să ai parte de experiențe cât mai plăcute pe pârtie. Ei îți sunt alături să te motiveze, să îți corecteze postura și te facă să îți depășești limitele.

Super distracție pentru copii

Dacă îți plănuiești câteva zile în Poiana Brașov alături de prietenii tăi, familie și copii, o super idee pentru cei mici este să le rezervi cursuri de ski de grup. Pe lângă fapul că se vor distra de minune și se vor motiva reciproc, ca părinți veți avea mai mult timp relaxant pentru voi și alte activități la care copiilor voștri poate nu le-ar face atât de mare plăcere să ia parte. Instructorii Interski transformă orele de curs în activități distractive și relaxante pe pârtie pentru cei mici.

Instructori pasionați și echipamente de înaltă calitate într-un singur loc

Încă de când am început activitatea noastră în Poiana Brașov, ne-am dorit ca cei care ne trec pragul să aibă parte de o experiență completă cu ajutorul serviciilor noastre. Astfel, pe lângă școala de ski Poiana Brașov, la Interski îți oferim și servicii de închirieri echipamente ski și snowboard. Dispunem de o gamă variată de branduri și modele de renume de la schiuri și plăci de snowboard până la clăpari, boots și multe altele.

Ne găsești în Poiana Brașov, la câțiva metri de stația de autobuz din apropierea gondolei, dornici să te ajutăm în alegerea echipamentului potrivit și să punem împreună în practică tehnicile corecte care te vor face să iubești iarna, adrenalina și distracția de pe pârtiile din Poiana Brașov.

Check Also

Instructor ski Poiana Brașov

Ghidul schiorului – reguli generale

Pentru ca fiecare experiență pe pârtie să fie mereu una plăcută și lipsită de accidentări, atât schiorii, cât și boarderii trebuie să respecte câteva reguli privind practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov. Aceste reguli țin în mare parte de prevenție și siguranță.