marți , iulie 16 2024

Cea mai bună perioadă de ski în Poiana Brașov

SKI ȘI SNOWBOARD ÎN POIANA BRAȘOV

Poiana Brasov este o stațiune de ski renumită în toată țara (și nu numai) pentru diversitatea pârtiilor și a facilităților pe care le oferă, astfel tinde să devină aglomerată în unele perioade pe timpul iernii cum ar fi sărbătorile de iarnă sau vacanțele copiilor. În următoarele rânduri, îți vom da câteva sfaturi de luat în considerare atunci când îți plănuiești câteva zile la ski sau snowboard în Poiana Brașov.

Vacanța de iarnă a copiilor și sărbătorile de iarnă

După cum am precizat mai sus, această perioadă este cea mai aglomerată din întreg sezonul în Poiana Brașov. Dar în toată această aglomerație de pe timpul sărbătorilor, ai totuși câteva portițe de a scăpa de aglomerație și anume zilele din cursul săptămânii. Indiferent că este vacanța copiilor sau doar o săptămână oarecare, zilele din cursul săptămânii sunt mult mai puțin aglomerate față de cele din weekend.

Finalul sezonului la ski și snowboard

După vacanța copiilor din luna februarie, lucrurile încep să se calmeze și această perioadă reprezintă cea mai bună perioadă de ski și snowboard în Poiana Brașov. Aglomerația nu mai este atât de mare comparativ cu sărbătorile de iarnă, iar zăpada încă rezistă. În momentul în care zăpada din oraș se topește, majoritatea persoanelor nu se mai gândesc la ski, iar pârtiile rămân libere pentru cei care se informează despre starea pârtiilor fără să vadă zăpada pe geam.

Câteva sfaturi pentru începători

Când ești începător, aglomerația de pe pârtie te poate descuraja foarte tare. Sfatul nostru dacă vrei să iei câteva cursuri ski adulți Poiana Brașov este să eviți dacă este posibil perioadele aglomerate. Indiferent de cât de aglomerat este, instructorul va știi să creeze în jurul tău bula aceea de siguranță cât timp ești în perimetrul lui, însă în momentul în care ești pregătit să faci singur-singurel primele tale viraje, aglomerația din jurul tău te poate descuraja. Dacă ești nou în sporturile de iarnă, noi te sfătuim să exersezi în afara perioadelor foarte aglomerate. Este mult mai bine pentru experiența și progresul tău.

De asemenea, o altă perioadă potrivită pentru începători și nu numai, dar în special pentru boarderi, este luna Martie când zăpada devine ușor apoasă. Pe lângă faptul că este plăcut să stai afară fiind mult mai cald, aglomerația se reduce semnificativ deoarece schiorilor nu le place atât de mult tipul acesta de zăpadă, dar pentru un boarder începător aceasta este o perioadă excelentă să exerseze – nu prinzi viteză atât de mare și nu se formează porțiuni de gheață pe pârtie.

Încă un sfat bun pentru bugetul tău de data aceasta, în extrasezon sunt reduceri la cartelele de ski 👀

Sperăm că te-am ajutat să alegi perioada cea mai potrivită pentru tine și te așteptăm cu drag în Poiana Brasov 🏔️ Nu uita, dacă ești în căutarea unui instructor de ski sau snowboard, te așteptăm la noi la scoala ski Poiana Brasov, iar dacă dorești să închiriezi echipament de ski sau snowboard, la Interski dispunem de o gamă largă de branduri și echipamente de calitate de unde poți alege. Ne vedem pe pârtie ⛷️ 🏂

Check Also

Hervis Sports

Trăiește bucuria iernii alături de Interski și Hervis Sports

Încă din 2012, de când am început activitatea în Poiana Brașov, ne-am dorit să facem sporturile de iarnă accesibile unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, începem cu cei mici și îi încurajăm să exploreze bucuria iernii pe schiuri sau cu snowboardul.