marți , iulie 16 2024

Poiana Brașov

Dino Parc Râșnov – la 15 minute cu mașina din Poiana Brașov

Dacă ți-ai plănuit un sejur lung la ski în Poiana Brașov pentru a te bucura de distracția din stațiune, dar și pentru a explora împrejurimile ei, în acest articol îți propunem să vizitezi un loc spectaculos, foarte aproape de Poiana Brașov. Cu siguranță copiii tăi vor fi cei mai încântați de idee pentru că este vorba de lumea dinozaurilor.

Citește mai mult »

Numeroase surprize pentru copiii care trec pragul Interski

Interski

Îți dorești ca iarna aceasta copilul tău să învețe să schieze? Ești în căutarea unui instructor de ski care să se poată adapta personalității lui/ei și să creeze un mediu plăcut, jucăuș și relaxant pentru ca el/ea să poată progresa rapid? La Interski, am format o echipă de instructori de ski și snowboard tineri, plini de viață, profesioniști și dornici să împărtășească cu cei mici pasiunea lor pentru sporturile de iarnă.

Citește mai mult »

Ghidul schiorului – reguli generale

Instructor ski Poiana Brașov

Pentru ca fiecare experiență pe pârtie să fie mereu una plăcută și lipsită de accidentări, atât schiorii, cât și boarderii trebuie să respecte câteva reguli privind practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov. Aceste reguli țin în mare parte de prevenție și siguranță. 

Citește mai mult »